به مناسبت ولادت باسعادت حضرت زینب(س) منتشر شد؛

"هدهد سلیمان"؛ یادداشتی از طلبه پژوهشگر جامعه الزهرا(س)

حرم حضرت زینب

زینب زمانه ما با پیروی از زینب علیهاالسلام، باید انسان‌ساز و جامعه‌ساز باشد. زینب زمانه ما با روشنگری، جرقه‌های بیداری اسلامی را خواهد زد و زمینه نابودی دشمن و ظهور فریادرس مظلومان(عج) را فراهم می‌سازد.

به گزارش روابط عمومی، خانم نجمه صالحی، بانوی طلبه پژوهشگر جامعه الزهرا علیهاالسلام طی یادداشتی به برخی ویژگی‌های حضرت زینب علیهاالسلام و زینب‌های زمانه پرداخته است. در این یادداشت آمده است:

"هیچ تفاوتی میان دونالد ترامپ و جو بایدن وجو‌د ندارد و هردوی آنها از یک سیاست مشخص پیروی می‌کنند".

چه صلابتی، چه تسلطی، آشنا به زبان بین الملل،  زینب سلیمانی است همو که طنین صدایش "ما رأیتُ الّا جمیلاً" را در ذهنم تداعی می‌کند. هر جمله‌اش تیری است بر قلب اندیشه شوم یزید و یزیدیان.

زینب  این قرن است، اما نشان از زینب تاریخ‌ساز دارد.بانویی که با سیره و رفتارش حماسه عاشورا را تا ابد جادوانه ساخت. بانویی که اجازه نداد جنایت امویان پنهان بماند.

زینب کبری علیهاالسلام انسانی تربیت یافته در خاندان رسالت، دانشمندی بزرگ و قهرمانی بی‌همتا است. بزرگ آموزگار مکتبی است که در آن، زن موجودی اثر گذار است.

زن در مدرسه زینبی، مرزبان حریم ولایت است و حاضر در همه صحنه‌ها. هنگامی  که از شهادت حضرت علی اکبر علیه‌السلام با خبر شد، درحالی که صدا می‌زد: «وا حبیباه و ابن أخیاه....» برای دلداری حسین علیه‌السلام به یاری برادر شتافت.

از گفتار و رفتار بانو در کربلا  میزان همت او در دفاع از امامت هویداست. در واپسین لحظات، هنگامی که شمر قصد بریدن سر مبارک امام زمانش را داشت، زینب علیهاالسلام به امید نجات جان امام یا برای اتمام حجّت، بر سر عمر سعد فریاد زد: «آیا حسین کشته شود و تو نظاره گر باشی؟»

 در مجلس ابن زیاد هنگامی که وی قصد کشتن علی بن الحسین علیه‌السلام را داشت، زینب کبرا علیهاالسلام مانع این اقدام شد.

مشکل‌ترین وظیفه‌ای که پس از شهادت برادر داشت، رساندن پیام شهیدان و هدف قیام امام حسین علیه‌السلام به گوش مردم آن زمان و آیندگان بود .

او نمونه والای یک همسر، مادر و یک خواهر است. در خانه، مسئول تربیت فرزندان و در جامعه، مسئول سرنوشت مردم. بذر اندیشه اسلامی و انقلاب برادرش، حسین علیه‌السلام از دامن او پراکنده شد، رویید و به بالندگی رسید.

مدرسه زینبی، مدرسه عشق به آرمان‌های أباعبدالله الحسین علیه‌السلام است با رویکردی فراتاریخی و فراجغرافیایی، مدرسه‌ای مبتنی بر مدیریتی اسلامی ـ الهی. در مدرسه زینبی، کسانی که معنای صبر و مقاومت را می‌فهمند، خدا را به آسانی می‌شناسند.

زن تراز اسلامی باید در مسیر تسلیم و رضای الهی گام بردارد و در سخت‌ترین مصیبت‌ها جز زیبایی نبیند که این، آخرین منزل سالکان الی اللّه است.

زینب زمانه ما با پیروی از زینب علیهاالسلام، باید انسان‌ساز و جامعه‌ساز باشد. زینبی که با خطبه‌های آتشین خود، افزون بر رسوا کردن امویان افکار عمومی را روشن کرد و جرقه نهضت‌های بعدی همچون قیام توابین را زد.

زینب زمانه ما با روشنگری جرقه‌های بیداری اسلامی را خواهد زد و زمینه نابودی دشمن و  ظهور فریادرس مظلومان(عج) را فراهم می‌سازد.

انتظار یعنی آماده باش ....

وَنُريدُ أَن نَمُنَّ عَلَى الَّذينَ استُضعِفوا فِي الأَرضِ وَنَجعَلَهُم أَئِمَّةً وَنَجعَلَهُمُ الوارِثينَ (قصص/۵).

منبع: خبرگزاری شبستان

مطالب مرتبط :

اشتراک گذاری:

نظرات

نظری هنوز ارسال نشده است

ارسال نظر

ارتباط با جامعة الزهرا(س)

  • نشانی: قم، سالاریه، بلوار بوعلی
  • مرکز تلفن: ۳۲۱۱۲۰۰۰
  • دورنگار: ۳۲۹۲۵۱۱۰
  • صندوق پستی: ۳۷۱۸۵۳۴۹۳
  • کد پستی: ۳۷۱۶۹۱۶۶۵۱